Kontakt oss

Ta kontakt for å få en demonstrasjon, et uforpliktende tilbud eller dersom det er noe du lurer på angående Adept™ eller dersom du lurer på om Adept™ er det rette for din bedrift

Kontakt oss for en gratis og uforpliktende demo!

Info

+47 55 70 63 23     

Strømgaten 4,  NO-5015 Bergen

post@adeptconcept.com

Strømgaten 4

Vanlige spørsmål

Her er noen vanlige spørsmål vi får fra kunder. Lurer du på noe selv? Ta kontakt i dag, så hjelper vi deg gjerne.

Har dere alt relevant regelverk?

I utgangspunktet er det kunden selv som definerer innholdet i sitt kravbibliotek. Erfaringsmessig vil relevant regelverk for kunder inkludere Lover, forskrifter, standarder samt en del andre kravdokumenter. Vi kan hjelpe våre kunder med å legge inn det regelverket som de etterspør. Vær oppmerksom på at bruk av lisensierte standarder i løsningen krever egen avtale med utgiver.  

Hvordan prises tilgang til regelverket?

Det er ingen lisenskostnad knyttet til de enkelte krav-dokumentene. Man lisensierer et «tomt» verktøy, og kan deretter hente inn/få lagt inn de kravdokumentene man ønsker. Det er således ingen begrensning når det gjelder norske lover og forskrifter. Innlegging av andre typer kravdokumenter som standarder og håndbøker avtales i hvert tilfelle. Vær oppmerksom på at bruk av lisensierte standarder i løsningen krever egen avtale med utgiver.  

Er det mulig å bruke utenlandsk regelverk?

Ja. Utenlandsk regelverk kan naturligvis brukes i løsningen, og vi har allerede en del utenlandsk regelverk tilgjengelig. Kontakt oss for mer informasjon om dette.  

Kan vi benytte interne kravdokument?

Ja. Flere kunder har fått lagt inn overordnete, interne policies og kravdokumenter og behandler disse på samme måte som andre krav i samsvarsprosessen. 

Hva koster en brukelisens?

Vi lisensierer ikke enkeltbrukere, kun selskaper. Det betyr at antall brukere i egen organisasjon er ubegrenset. Dette ønsker vi skal stimulere til øket bruk. 

Hvordan bestiller jeg?

Det er bare å ta kontakt med oss for å få tilbud. Send forespørsel til post@adeptconcept.com eller ring oss på 55706323.

Må jeg installere noe?

Nei. Adept™ er en skybasert løsning, og det trengs ingen installasjoner hos kunde. 

Klar til å sette i gang?

Ta kontakt med oss – få uforpliktende tilbud.